+373 (22) 288 622+373 68 311 330

Noutăți

CM EXCELLENCE face bilanțul I-lui trimestru 2024. În perioada de referință instituția a fost vizitată de peste 6075 persoane. Total s-au înregistrat în jurul a 10000 vizite (inclusiv, peste 32,4% vizite repetate). Satisfacția pacienților, care ne-au apreciat online, prin sistemul QR-cod, constituie 97,9%. Pacienții noștri menționează aparte și aduc mesaje de mulțumire și înaltă apreciere a profesionalismului specialiștilor: Eduard IZBAȘ, Liudmila VANGHELI, Ion CHIRIAC, Vitalie LISNIC, Ala MOȘNEAGA-ZOLTUR, Larisa ZOTA, Valeriu CUCIERU, Romeo GRAJDIERU, Claudia GRIGORIȚA, Nadejda DIACONU, Oxana MELNIC, Ana ORLIC. Administrația CM EXCELLENCE apreciază înalt perseverența, profesionalismul și devotamentul personalului medical și dedicația personalului de suport.    Pentru deținătorii…
Dacă sunteți în căutarea unor servicii de psihoterapie, Domnul Doctor Ovidiu Tafuni  vă stă acum la dispoziție, expert format în cele mai moderne abordări psihoterapeutice și deține abilități psihologice deosebite, participând periodic la cursuri de formare continuă și informări științifice.
24 februarie,în cadrul Centrului Medical Excellence  a avut loc ședinta de totalizare a activității instituției pentru anul 2023 prin prezentarea raportului analitic.La eveniment au participat Administrația CM Excellence Morozov Maria și Serbulenco Aliona. Șefii de departamente și personalul de suport.În cadrul ședinței s-a analizat bilanțul activității,analiza rezultatelor și a obiectivelor pentru anul 2024.Administrația aduce mulțumiri și apreciază efortul depus de angajații Centrului Medical Excellence
Samohvalov ElenaDoctor în științe medicale.Specialist cu o abordare profesionistă în prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor cardiovasculare.Servicii prestate: *ECG*Ecocardiografie*Consultație.
Competențe medicale: -Consultații de specialitate pentru copii și maturi -Diagnosticul și tratamentul a afecțiunilor de piele alergice, dermatite, eczeme, psoriazis, acneea, candidoza, onicomicoza și alte afecțiuni specifice ramurii dermatologice.
Dotarea tehnică a Departamentului Endoscopie este exclusiv cu aparataj endoscopic japonez de ultim model. Investigatiile sunt efectuate în regim de endoscopie cu lumină albă (WLE) și suplinite cu tehnici speciale: mărire optică până la nivel microstructural (NearFocus), cromoendoscopie electronică (NBI+), imagistică cu rezoluție înaltă (Full HD).Esofagogastroduodenoscopiile se efectuază cu aparate cu diametru redus, moi și manevrabilitate sporită. Insuflarea în colonoscopii se face cu amestec gazos special, care se reabsoarbe rapid, diminuază esențial balonarea abdominală, exclude explozia intestinală în timpul aplicării electrochirurgiei și ablației cu argon-plazmă (APC). Optiunile HFT (High Force Transmission), PB (Passive Bending) și VS (Variable Stiffness) pentru intubarea…
Osteodensitometria este o investigație medicală imagistică, neinvazivă și nedureroasă, ce foloseste razele X pentru a măsura densitatea minerală a oaselor (conținutul de calciu). Ajută la evaluarea rezistenței osoase și la determinarea riscului de fracturi. Este considerată a fi cea mai eficientă metodă de diagnostic pentru osteoporoză. Osteodensitometria mai este cunoscută si sub numele de analiza DEXA (Dual Energy X-ray Absortiometry).  Se masoară densitatea minerală osoasă, iar ulterior scanării, rezultatul obținut se compară cu valoarea normală, adică valoarea medie a unui adult tânăr si sănatos. Rezultă astfel scorul T, care este cel mai relevant indicator al prezentei osteoporozei si al riscului…
Monitorizarea video-electroencefalografică (EEG) constă în înregistrarea activității electrice a creierului în paralel cu înregistrarea video a comportamentului pacientului. Prin asocierea celor două, se pot desprinde informații importante cu privire la stabilirea diagnosticului de epilepsie, încadrarea tipului de epilepsie, uneori informații asupra posibilei cauze a convulsiilor . De asemenea, poate permite localizarea focarului epileptic, evaluarea prognosticului bolii și urmărirea efectelor tratamentului.
Holter ECG 7 ,12 derivații — cu intepretarea Medicului Cardiolog Monitorizarea Holter ECG, cunoscută si sub denumirea de electrocardiograma ambulatorie, monitorizeaza activitatea inimii în cursul activitaților uzuale. Prin urmare, ajută la detectarea aritmiilor (frecvente cardiace prea mari, prea mici sau batăi neregulate) care apar doar în timpul efortului sau unor activitati fizice specifice, lucru imposibil de detectat de catre electrocardiogramă de repaus, intrucât aceasta este efectuată în timpul unui consult de cardiologie, cât timp pacientul stă intins pe pat, fară să se miste.
Testul de efort CEM,TEADMILL îi permite medicului să observe cum răspunde sistemul cardiovascular la acest stres crescut. Astfel, poate diagnostica anumite afecțiuni cardiace dependente de activitatea fizică. De asemenea, testul poate fi folosit pentru a evalua capacitatea fizică generală și pentru planificarea unui program de exerciții personalizat.
Pagina 1 din 3
Image