+373 (22) 288 622+373 68 311 330

Пятница, 01 октября 2021 12:15

01 octombrie Ziua Mondială a Luptei împotriva cancerului mamar

                                                                                                                                                                                                                                                                    glande_mamre_-1.jpg

 

Cancerul de sân este cea mai frecventă formă de cancer la femei și a doua cauza a deceselor provocate de tumorile maligne, dupa cancerul de plămâni, printre populația feminină. 

Se estimează că 1 din 8 femei va fi diagnosticată de-a lungul vieții cu această boală.

Cancerul la sân poate fi depistat cu mult înainte de apariția manifestarilor clinice. Depistarea precoce asigură şanse maxime pentru un tratament eficient și un prognostic bun!

 
 

Care sunt factorii de risc pentru cancerul de sân?

 • ereditatea și istoricul familial de cancer mamar;
 • traumatismele mici și repetate la nivelul sânilor;
 • utilizarea îndelungata a anticoncepţionalelor hormonale;
 • fumatul;
 • stresul;
 • dieta bogată în grăsimi și dulciuri rafinate

(reprezintă un aport major de colesterol care e convertit la hormoni estrogenici);

 • terapia cu estrogeni post-menopauză;
 • lipsa alăptatului;
 • consumul de alcool;
 • sarcina la vârsta mai mare de 30 ani;
 • expunerea excesivă la soare;
 • iradiere (examene radiologice repetate);
 • tulburări hormonale (hipo- sau hipertiroidism);
 • menarha (prima menstruație) înainte de vârsta de 12 ani.
 

Cum recunosc dacă ceva e în neregulă?

 1. Modificările cutanate pot fi un semn precoce a cancerului de sân.

Exemple de astfel de modificari de textura includ:
- piele solzoasă și încrețită în jurul sînului și mamelonului;
- îngroșarea pielii în orice parte a sânului.

 1. Secrețiile mamelonare.

Se pot observa la unele persoane secreții ale mameloanelor, care pot fi subțiri sau groase și pot varia de la culoare limpede la culoare lăptoasă, galbenă, verde sau roșie.

 1. Apariția unei gropițe în zona sânului

Apariția unei gropițe la nivelul sânului poate fi uneori un semn al cancerului inflamator de sân, un tip agresiv de cancer.

 1. Modificari ale ganglionilor limfatici.

Dacă o celulă canceroasă părăsește sânul, primul loc în care se deplasează este regiunea ganglionară a glandelor toracice de pe aceeași parte cu sânul afectat. Acest lucru poate duce la umflături în această zonă.

În afară de zona axilei, ganglionii limfatici inflamați pot să apară și în jurul claviculei. De obicei, se simt ca niște bucăți mici, ferme, umflate și pot fi delicate la atingere.

 1. Durere la nivelul sânului sau al mamelonului.

    Cancerul mamar poate provoca modificări ale celulelor pielii care cauzează durere, sensibilitate și disconfort la nivelul sânului. Deși cancerul mamar este adesea nedureros, este esențial să nu ignorați semne sau simptome care ar putea fi cauzate de cancerul la sîn.

Unele persoane descriu durerea ca pe o senzație de arsură.

 1. Retracția sau inversarea mamelonului

Cancerul de sân poate provoca modificări ale celulelor din spatele mamelonului. Aceste modificări pot duce la inversarea și răsturnarea mamelonului în interiorul sânului sau pot apărea modificări în ceea ce privește dimensiunea acestuia.

 1. Roșeața

Cancerul de sân poate provoca modificări ale pielii care pot arăta decolorate sau chiar vineții. Pielea poate avea o culoarea roșie sau purpurie sau o nuanță albăstruie.

Dacă nu ați suferit traumatisme recente la sân pentru a explica aceste modificări, ar trebui să mergeți urgent la medic. De asemenea, este vital să solicitați sfatul medicului dacă decolorarea sânului nu dispare, chiar dacă nu ați avut vreun traumatism în trecut.

Cancerul mamar poate determina umflarea întregului sân sau al unei zone a sânului. Este posibil să nu existe o umflătură distinctă dupa tumefiere, dar sînul poate rămâne cu o dimensiune diferită față de celălalt sîn.

Deși e posibil ca unele persoane sa aibă sânii de mărimi diferite, această umflătură ar determina o modificare importantă față de dimensiunea obișnuită a sânului. De asemenea, pielea se poate simți vizibil strânsă din cauza tumefierii.

Când să consulți un medic ?

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, trebuie să mergeţi la medicul specialist. Medicul dumneavoastră vă va examina glandele mamare și ganglionii limfatici. Este important însă să ţineţi cont că aceste simptome nu sunt neapărat specifice unui cancer, ci se pot datora şi altor probleme medicale. Cu toate acestea, trebuie să discutaţi cu medicul despre orice îngrijorări aveţi.

În cazul în care există suspiciuni că este posibil să aveți o tumoră la nivelul sânului, este posibil a vi se efectua o investigație imagistică. Tehnicile imagistice utilizate în cazul femeilor la care se suspectează prezența unui cancer de sân includ mamografie/ecografie. 
 1.jpg  

Mamografia este o radiografie cu doză mică de radiații, este cea mai bună metodă de depistare a cancerului în stadii incipiente. Mamografia este recomandată femeilor peste 40 de ani, însă sunt cazuri în care doctorul poate indica această examinare mai devreme, pe baza unor factori de risc ai femeii.

 2_usg.jpg

 Ecografia este o metodă de diagnosticare ce utilizează ultrasunetele şi este complementară mamografiei. Ecografia poate arăta dacă un nodul are consistență solidă sau dacă este un chist cu conținut lichid, cât şi permite vizualizarea leziunilor atunci când sânii sunt denşi. Este o metodă nedureroasă şi este recomandată femeilor sub 35 de ani, ai căror sâni sunt prea denşi pentru a furniza o imagine clară în urma mamografiei.

 

    Pentru a beneficia la un preț bun de toate investigațiile necesare pentru depistarea, prevenția cancerului de sân,

   Centrul Medical EXCELLENCE, pentru perioada 01 octombrie 2021-08 octombrie 2021,

    Vă propune examinarea complexă a glandelor mamare cu REDUCERE 25%!

 

Pachetul “SĂNĂTATEA GLANDEI MAMARE” include:

 • consultația primară a medicului mamolog
 • ultrasonografia glandelor mamare
 • mamografia digitală

Preț 1300 lei – 25% = 980 lei

Centrul Medical EXCELLENCE-Excelent pentru sănătătatea Dumneavostră !

Pentru programare puteți apela la:

Call Center – 022 288 622

               +(373) 68 311 330

   

La 29 septembrie este marcată anual, din 2000, Ziua mondială a inimii, la iniţiativa Federaţiei Mondiale a Inimii şi sub patronajul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi al UNESCO.

Folosește-ți inima pentru conectare! Acesta este sloganul de anul acesta al Zilei Mondiale a Inimii, îndemnând fiecare membru al societății să își folosească cunoștințele și aptitudinile pentru a-și asigura o viață sănătoasă pentru inimă.

Combaterea bolilor cardiovasculare reprezintă pentru Republica Moldova o problemă stringentă atît medicală, cît şi socioeconomică, întrucît acestea se plasează constant pe primul loc printre cauzele de deces ale populaţiei.

Conform datelor Federaţiei Mondiale a Inimii, cel puţin 80 % dintre decesele premature datorate bolilor de inimă şi accidentelor vasculare cerebrale pot fi evitate, dacă principalii factori de risc:  tutunul, stresul, dieta nesănătoasă,  inactivitatea fizică și tensiunea arterială sunt controlate.

Gradul de cunoştinţe al populaţiei din ţara noastră privind combaterea factorilor de risc al bolilor cardiovasculare este nesatisfăcător, iar măsurile necesare pentru depistarea precoce a acestora sînt subutilizate, drept urmare se înregistrează o rată înaltă a complicaţiilor, care ar putea fi reduse prin aplicarea măsurilor de prevenţie primară şi secundară.

 

Cînd trebuie să apelezi la un medic cardiolog?

Dacă o persoană are simptome de afecțiune cardiacă trebuie să se adreseze unui cardiolog. Printre simptomele care pot indica o problemă cardiacă se numără:

- Scurtarea respirației;

- Amețeală;

- Dureri în piept;

- Modificări ale ritmului cardiac;

- Hipertensiune arterială.

- Oboseală

- Stare de slăbiciune;

-Amețeli;

- Tulburări de ritm cardiac;

- Inflamații în zona gleznelor, mâinilor și a abdomenului.

Ce include un consult cardiologic complet în CM EXCELLENCE ?

Odată ajuns în cabinetul medicului cardiolog din CM EXCELLENCE; medicul va efectua o anamneză, un istoric al afecțiunilor pacientului cunoscute până în momentul consultației, în care va detalia principalele simptome, debutul acestora, frecvența, durata etc. Urmează apoi examinarea clinică completă a pacientului ce include : determinarea indexului masei corporală , circumferinței abdominale, , măsurarea pulsului( a frecvenței cardiace), a tensiunii arteriale, auscultația cordului și a vaselor de sânge magistrale.

În cadrul unui consult cardiologic de rutină se efectuează și interpretarea unui traseu ECG, ce aduce informații privind activitatea electrică a inimii (ritmul cardiac) și furnizează date privind o posibilă afectare a cordului. Datele de anamneză, de examen clinic și aspectul ECG sunt apoi integrate de către medicul examinator, care pe baza lor poate formula un diagnostic clinic.

Ulterior, în dependență de elementele patologice descoperite în cadrul consului cardiologic pot fi recomandate o serie de alte ingestigații, de laborator sau/și paraclinice, pentru a preciza diagnosticul pozitiv de boală al pacientului și pentru a putea stabili un tratament specific.

În Centrul Medicale EXCELLENCE puteţi beneficia la recomandarea medicului, după un consult cardiologic + ECG și de alte investigații după cum urmează:

 • Ecocardiografia M ,2D, Doppler-Color, Energetic, Spectral, Continuu, Pulsativ) + Doppler tisular;
 • Electrocardiografia computerizată cu efort fizic dozat treadmill;
 • Electrocardiografia computerizată cu efort fizic dozat CEM – cicloveloergometru;
 • Monitorizare computerizată ambulatorie ECG (Holter).
 • Ecocardiografia sau ecografia cardiacă este cea mai folosită metodă imagistică de evaluare a cordului, care recompune în timp real imagini ale cordului. Este neiradiantă, neinvazivă, reproductibilă și furnizează cu acuratețe informații atât despre structura, cât și despre funcția inimii.

Ecocardiografie poate ajuta la diagnosticarea și monitorizarea anumitor afecțiuni ale inimii, prin verificarea structurii ei și a vaselor de sînge din jur, analizand modul în care fluxul de sânge trece prin ele și evaluând capacitatea inimii de a pompa sângele.

 • Electrocardiografia computerizată cu efort fizic (treadmill, cicloveloergometru) este o tehnică de explorare cardiacă ce constă în supravegherea electrocardiografiei, adică a funcției cardiace a unei persoane în cursul unui efort fizic.

Proba cu efort caută să precizeze, în cursul unui efort fizic, comportamentul principalelor variabile, care sunt: frecvenţa cardiacă și presiunea arterială, şi să detecteze existența unor simptome anormale sau a unor anomalii electrocardiografice. La fel, măsoară periodic tensiunea arterială şi înregistrează continuu electrocardiograma. Se obţin astfel date foarte importante despre capacitatea de efort a pacientului, despre evoluţia tensiunii lui arteriale si despre ritmul lui cardiac la efort, precum şi despre modificarile traseului electrocardiografic.

 • Monitorizare computerizată ambulatorie ECG (Holter) este o metodă de cercetare care permite înregistrarea continuă a dinamicii inimii pe un ECG utilizând un dispozitiv portabil (Holter), monitorizarea modificărilor în activitatea inimii și monitorizarea tensiunii arteriale a pacientului pe tot parcursul zilei în condițiile activității sale.

În clinica noastră puteţi beneficia de aparate care vă pot înregistra activitatea inimii până la 7 zile.

Astfel, la nivel imagistic, putem vedea inima atât cu un ecograf de ultimă generație, special conceput pentru aplicațiile cardiologice, dar și să efectuăm toată gama standard de teste .

Dacă sunteți în vîrsta de 35 ani sau mai mult, dacă aveți simptome de afecțiune cardiacă, dacă sunteți diagnosticat deja cu o afecțiune cardiovasculară (boli cardiace) sau ați suferit o procedură chirurgicală sau intervențională cardiovasculară  și aveți nevoie de monitorizare cardiologică periodică pentru ajustarea tratamentului și modificarea stilului de viață astfel încât afecțiunea de care suferiți să nu se complice, și să nu mai repetați evenimentul cardiovascular în viitor, încrieţi-vă la CM EXCELLENCE pentru consultaţia medicului cardiolog. 

Centrul Medical EXCELLENCE este calea ta spre o inimă sănătoasă. 

Pentru programare puteți apela la:

Call Center – 022 288 622

                 +(373) 68 311 330

Mult stimata echipă a ,,M-INTER-FARMA” SA!

Centrul Medical ,,EXCELLENCE” Vă adresează sincere felicitări cu prilejul împlinirii celei de-a 27-aniversări a SA ,,M-INTER-FARMA”!

Transmitem înalte considerațiuni conducerii companiei pentru rezultate excelente, obținute datorită stilului modern de management, cu un profund caracter pro-activ, culturii organizaționale, ambiției de a face față provocărilor venite din piață și atitutinea determinată de a căuta soluții pentru îmbunutățirea calității serviciilor furnizate. 

La fel, suntem fericiţi să împărtăşim cu Dumneavoastră bucuria că, acest eveniment aniversar a fost marcat de faptul confirmării și menținerii pentru al 13 an consecutiv al unui sistem de management al calității acreditat conform standardelor europene EN ISO 9001:2015.

Vă urăm mult succes în continuare, cu certitudinea că roadele eforturilor dumneavostră se vor reflecta în calitatea sistemului de serviciu medical al Republicii Moldova.

 

Centrul Medical  EXCELLENCE

OSTEOPOROZA - probleme de diagnostic, care pot fi rezolvate

 în Centrul Medical ,,EXCELLENCE”.

Actualitatea problemei :

            Osteoporoza este o boală invalidantă, cu efect devastator asupra mobilităţii, incidenței, calităţii vieţii, invalidizării și mortalităţii.

Complicaţiile osteoporozei prezintă costuri sociale şi de sănătate enorme.

Terapiile antirezorbtive administrate corect şi pe termen lung s-au dovedit eficiente în reducerea riscului de fractură. Cu toate acestea, tratamentul este grevat de o aderenţă scăzută în rândul pacienţilor, cu reducerea evidentă a beneficiului terapeutic.

Osteoporoza afectează toate aspectele vieţii, putând influenţa negativ chiar şi cele mai simple activităţi cotidiene. Aşa cum se cunoaşte, principalele tipuri de fracturi osteoporotice sunt localizate la nivelul vertebrelor, colului femural şi radiusului distal.

 Consecinţele clinice ale fracturilor vertebrale sunt: reducerea înălţimii, accentuarea progresivă a cifozei toracice (modificarea care duce la reducerea volumului cutiei toracice, disfuncţie ventilatoare restrictivă sau poate îngreuna activităţi simple precum clinostatismul, activităţile de autoîngrijire, etc.), durerea cronică, complicaţiile neurologice cum ar fi mielopatie compresivă sindromul” caudei equine „ cauzat de stenozarea canalului medular, sindroamele radiculare. La acestea se poate adăuga şi impactul pe care aspectul estetic neplăcut îl are asupra stării psihice a pacientului, care adăugat neajunsurilor generate de durerea cronică, poate accentua starea de depresie şi poate influenţa negativ integrarea socială a acestuia. Prezenţa fracturile vertebrale este asociată cu un risc crescut de apariţie al unor fracturi vertebrale în perioada imediat următoare, ca şi cu un risc crescut al fracturilor nevertebrale. S-a constatat astfel că, prezenţa unei fracturi vertebrale creşte de 2.5 ori riscul de a face alte fracturi vertebrale în anul următor. Mai mult, s-a constatat că la femeile cu fracturi vertebrale prevalente şi riscul de apariţie al fracturilor de şold este de 2 ori mai mare. De asemenea, s-a dovedit că atât fracturile vertebrale cât şi cele de şold sunt asociate cu un risc crescut de mortalitatea la ambele sexe. Mortalitatea după fractura de şold în primul an este de 12-24% la femei şi 30% la bărbaţi. În plus, 50% din pacienţi rămân cu un grad însemnat de invaliditate şi necesită asistenţă permanentă.

Osteoporoza este etichetată ca o suferinţă care afectează remodelarea osoasă prin existenţa unui dezechilibru între formarea şi resorbţia osoasă. Expresia clinică a osteoporozei este strâns legată de apariţia fracturilor, între osteoporoză şi fracturi există o relaţie asemănătoare celei dintre dislipidemie şi infarctul miocardic. Deşi densitatea minerală osoasă este cel mai important factor de risc al fracturilor osteoporotice, şi alţi factori cum ar fi deteriorarea calităţii osului, dependentă de statusul matricei osoase,de existenţa microfisurilor osoase, de alterarea procesului de remodelare osoasă şi de afectarea mineralizării osoase sau deteriorarea microarhitecturii osoase cu subţierea şi perforarea trabeculelor osoase şi pierderea continuității lor sunt factori importanţi în acest proces.

Identificare factorilor de risc ai osteoporozei şi indicaţiile pentru osteodensitometrie.

 • vârsta;
 • fracturi anterioare;
  • menopauza precoce ( sub 45 de ani);
  • indicele de masă corporală scăzut (sub 18kg/m2);
  • aport scăzut de calciu;
  • poliartrită reumatoidă;
  • hipertiroidism;
  • fumatul, consumul excesiv de cafea şi alcool;
  • sedentarismul sau anumite afecţiuni asociate (endocrine, metabolice, digestive, genetice etc).

  Manifestări clinice a osteoporozei

  • fracturile de fragilitate (apar la nivelul coloanei vertebrale, şoldului sau antebraţului);
  • deformare (cifoză, scolioză, scăderea în înălţime);
  • dezabilități;
  • depresie şi pierderea independenţei.

  În prezenţa acestor simptome şi a factorilor de risc menţionaţi, este recomandată examinarea DEXA, la intervale regulate, după vârsta de 45 de ani, atât la femei cât şi la bărbaţi.

        În funcţie de rezultatele testelor, medicul specialist poate face diverse recomandări: prescrierea unei medicaţii , sublinierea importanţei efectuării de exerciţii fizice regulate şi asigurarea unei cantităţi adecvate de calciu şi vitamina D.

Densitometria osoasă (DMO)

Osteoporoza e definită ca „boală a scheletului caracterizată de masă osoasă scăzută şi deteriorarea microarhitecturii ţesutului osos cu o creştere consecutivă a fragilităţii osoase şi a susceptibilitălâţii la fractură”.

Standardul de aur pentru evaluarea DMO este absorbţiometria duală cu raze X (DEXA), o tehnică ce măsoară conţinutul mineral al scheletului, de obicei, la nivelul coloanei vertebrale şi al şoldului, precum şi ca instrument de monitorizare răspunsului la tratament.

Cu cât densitatea osoasă e mai scăzută, cu atât riscul de fractură este mai ridicat.   

Examinarea DEXA permite determinarea precisă a densităţii minerale osoase şi diagnosticarea osteoporozei. Este o metodă modernă de investigaţie, neinvazivă, nedureroasă, rapidă şi cu minimă iradiere. Cu ajutorul examinării DEXA (Dual Energy X Ray Absorptiometry) se poate determina cu exactitate densitatea minerală osoasă la nivelul coloanei vertebrale, şoldului sau antebraţului .

De asemenea, examinarea osteodensitimetrică permite evaluarea compoziţiei corpului prin achiziţia întregului corp (TOTAL BODY), cuantificându-se densitatea minerală osoasă, ţesutul adipos şi ţesutul slab. Aceste informaţii sunt foarte utile în caz de anorexie, afecţiuni cu pierdere de masă musculară, tulburări hormonale, dar şi măsurarea densităţii masei osoase, după implantarea protezelor de şold.

Clinica Medicala „EXCELLENCE” – este prima si unica ce dispune de utilaj modern (DEXA Holodgic Discovery) şi specialişti cu certificate internaționale, care pot nu numai interpreta rezultatele obținute, dar şi a da recomandări în privința modificării factorilor de risc şi a determina necesitatea aplicării tratamentului osteoporozei.

Doamna doctor, Ala MOȘNEAGA, medic reumatolog, doctor în științe medicale, conferențiar universitar, Vă va ajuta în problemele de sănătate, care pot fi soluționate.

Monitorizarea sănătății pulmonare este extrem de importantă pentru orice pacient, inclusiv în actualul context marcat de pandemia Covid-19.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră CM “EXCELLENCE” vă oferă Evaluarea Stării de Sănătate a Plămânilor prin Tomografie Computerizată.

Considerăm că toți pacienții tratați de Covid-19, ar trebui să fie monitorizați în dinamică, mulți dintre ei având și patologii asociate.

Suntem la dispoziţia dumneavoastră în această perioadă cu investigațiile care nu pot fi amânate, respectând toate cerinţele de distanţare fizică, igiena şi siguranţa necesară.

 

Pentru mai multe informații, programări și prețuri vă rugăm să contactați call-centrul nostru.

Controlul ginecologic periodic poate depista din timp unele stări anormale sau patologice ce țin de sănătatea ginecologică a femeii.

În luna martie, dedicată  femeii, doamna Vataman Elena, dr. ginecolog din cadrul CM “EXCELLENCE”,  vă îndeamnă să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

În perioada 15-31 martie beneficiati de o reducere de 10% pentru consultația primară a medicului ginecolog.  

Vă așteptăm!

Centrul  Medical „EXCELLENCE” este primul și unicul centru care dispune de echipamente moderne (DEXA HOLOGIC DISCOVERY A) pentru determinarea osteoporozei. Osteoporoza este o boală caracterizată prin pierderea masei și structurii osoase.

Specialiștii noștri de înaltă calificare, cu certificare internațională, vă vor ajuta să mențineți “osul sănătos”.

Vă așteptăm în CM „EXCELLENCE” să efectuați procedura de osteodensitometrie cu ajutorul celor mai moderne echipamente.

 

Пятница, 05 марта 2021 10:49

Oferta de 10 % reducere la efectuarea mamografiei

Mamografia salvează vieți!

Centrul Medical EXCELLENCE este mereu aproape de voi!

Cu ocazia Zilei Internațională a Femeilor, în perioada 01-10 martie puteți beneficia de 10 %  reducere la efectuarea Mamografiei Digitale.

Mamografia digitală - una dintre metodele cele mai eficiente de a detecta cancerul de sân!

Dragele noastre femei, aveți grijă de sănatatea dumneavoastră!

 

Среда, 18 марта 2020 00:00

STIMAȚI PACIENȚI!

STIMAȚI PACIENȚI!
 
În contextul pandemiei cu COVID-19, în scopul respectării măsurilor de profilaxie și prevenire a infectării, CM EXCELLENCE va activa în regim special.
 
Astfel,
Examenele medicale se vor realiza doar prin programare prealabilă la numărul de telefon 022 288622
Grafic de lucru al CM EXCELLENCE este: 09:00-18:00
În Centrul medical vor intra doar pacienții (însoțitorii rugăm să aștepte afară, pacienții care necesită însoțire vor fi însoțiti de angajații centrului)
La intrare pacienții vor dezinfecta mîinile și vor încălța bahile
La et. I fiecare pacient va completa chestionarul de evaluare, pentru
identificarea cazurilor suspecte;
Cazurile suspecte vor fi examinate suplimentar;
Fiecare pacient va respecta distanța socială (1,0-1,5 m) ne rezervăm dreptul de a gestiona fluxul de pacienți pentru protecția personalului, dar și a pacienților.
În cadrul Centrului medical se aplică măsuri suplimentare de dezinfectare, inclusiv a aerului!
 
În acest sens, Vă rugăm să fiți înțelegători, receptivi și complianți!
 
 
Graficul se poate modifica în dependență de situația epidemiologică din țară.
 
 
Vă mulțumim,
Cu respect, ADMINISTRAȚIA

Gastroenterologia se ocupă de diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subţire, colonului, ficatului, vezicii biliare și pancreasului.

Nu ezitaţi să apelaţi la medicul gastroenterolog atunci când aveţi senzaţie de:
• arsuri pe esofag,
• greaţă,
• gust acru/amar,
• vărsături,
• dureri abdominale,
• tulburări ale tranzitului intestinal,
• balonare,
• oboseală sau vi s-a spus ca probele de ficat nu sunt “tocmai bune”.

Vă învităm la o cunsultație în cadrul Centrului Medical „EXCELLENCE” pentru a preveni o boală sau pentru a stopa și vindeca o boală în dezvoltare.

Pentru programare apelaţi la numarul (+373 22) 811-989 sau online.

Image